Contact met Malot ?

Oosterhuisweg 23

8423VK Makkinga


06-10155039


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Deze website is ontwikkeld door

2cvaz-webdesign.

Ik ben Minimij

Weet je, MaLot vindt mij zo lief, dat ze mijn rok ook voor zichzelf heeft gemaakt, waardoor wij heel erg op elkaar lijken, Natuurlijk niet helemaal, want ik heb toch wel een gek clownsgezicht en dat van MaLot is wel heel lief met een vrolijke bril. Deze bril heeft ze gekregen van een heel lieve meneer van de brillenwinkel.

Ik heb geen bril, maar wel een hoed met bloemen. MaLot heeft een baret met vlinders. We zijn een mooi stel. 

Ik wil heel graag geknuffeld worden, maar dat is soms best lastig. Ik zit voorlopig aan touwtjes en die worden bediend door MaLot. Als de coronatijd voorbij is, mag ik weer los van de touwtjes en kan ik weer veel meer geknuffeld worden.

Ik heet Taratok

Ik ben een ooievaar, maar niet een gewone ooievaar. Ik heb wat wiebelige benen, maar wel heel zachte vleugels en fantastische veren in allerlei kleuren. Andere ooievaars hebben die mooie kleuren niet. Ik kreeg deze mooie veren al bij mijn geboorte, maar merkte, toen ik 1 jaar werd, dat ik er veel verloor. Ik schrok daar een beetje van, maar gelukkig kwamen er weer nieuwe voor in de plaats. Dit gebeurt nou elk jaar, maar gelukkig krijg ik steeds weer nieuwe gekleurde veren. MaLot zoekt al deze gekleurde veertjes van de grond en bewaart ze in een mooi doosje. Dit doosje neemt ze altijd mee als we ergens gaan spelen. Iedereen kan dan zelf voelen, hoe zacht deze veertjes zijn en hoe mooi!

Hier is Lobbes

Ik vind het heerlijk om rustig rond te kijken en hier en daar een bezoekje te brengen. Ik leg mijn kop dan heel graag bij iemand op schoot en hoop op een aai. Ik zal dan heel stilletjes blijven zitten. Je kunt mij misschien dan ook wel ruiken, want ik ruik als een bloemetje. MaLot wil dat ik heel lekker ruik. Als ik dan buiten ben, komen er altijd vlinders bij me, heel gezellig. Ik heb ook een paar vlindervriendjes gemaakt en deze zijn altijd bij mij, ook als ik ergens naar binnen ga.

Vinden jullie mijn vriendjes ook zo lief? Doe wel voorzichtig met ze, want hun vleugeltjes zijn heel teer en als die stuk gaan, kunnen ze niet meer rondvliegen.


Please publish modules in offcanvas position.