Contact met Malot ?

Oosterhuisweg 23

8423VK Makkinga


06-10155039


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Deze website is ontwikkeld door

2cvaz-webdesign.

Berichten van MaLot

MaLot maakt van alles mee. Haar meest recente ervaringen vind je hier.

Te kunst en te keur

Kunstroute door Ooststellingwerf op 4 en 5 september 2021

Samen met PhilaPien speelde MaLot in de tuin van het Glas-atelier Benedictus in Appelscha. Zowel kinderen als volwassenen speelden enthousiast mee.

Malot naar 'De Trans'

Onlangs werd ik gevraagd te spelen op één van de locaties van 'de Trans' in Nooitgedacht. Best spannend, want spelen was al een jaar niet mogelijk. Wat was het fantastisch! In deze locatie wonen 12 bewoners in 12 huizen. Ze hadden een gezamenlijk feest en toen ik aankwam kwam de gezelligheid mij al tegemoet.  Ik werd met open armen ontvangen en had al snel contact met een bewoonster van 80 jaar. Ze genoot zichtbaar van de persoonlijke aandacht. Ze ging niet mee naar buiten want het was haar veel te druk.  Ook met de andere bewoners was het supergezellig. Na 2 uur was het feest afgelopen en werd ik uitgezwaaid door de jongste bewoner, ik als Malot en hij met een kleurrijke pruik  en  een rode clownsneus op. Wie weet, tot gauw.

Spelen in Wekerom.

Met de clowns Pien, Charlie en met Ray.

 

We speelden op 31 oktober 2020 voor het raam van 8 huizen van deze locatie. Hier wonen per huis 4 tot 6 volwassenen met een verstandelijke beperking. We hebben vooral in 2-tallen gespeeld, waarbij Pien en Malot veelal samen speelden en Charlie en Ray ook. 1 keer hebben we met z’n vieren gespeeld en dat was geweldig. Wat een samenwerking!!

Halfweg Vierhouten 11 september

Samen met 3 clowns, genaamd PhilPien, Swiep en Rosa, was MaLot bij mensen met een ernstig verstandelijke beperking op hun jaarlijkse Boerendag. Wat een feest.


Malot ging naar Wolvega.

MaLot ging een aantal keer op bezoek in de locatie van Zorghuizen Noord-Nederland in Wolvega. Ik had Job, mijn handpop-hond meegenomen en hij veroverde vanaf het allereerste moment de harten van de bewoners. 
De oprol-piano was, naast Job, ook een succes. ‘Wat een handig piano, daar heb je geen grote tas voor nodig’, was de opmerking van een bezoekende zoon van één van de bewoners. Zijn moeder kon wel spelen, maar niet meer uit het hoofd. Ze had wel bladmuziek nodig. Misschien de volgende keer, want die komt er al heel snel. Na een heerlijke middag ging ik naar huis en genoten de bewoners nog even na.


Please publish modules in offcanvas position.